lør. 30. jan.

|

Digitalt

Smakstest

Det er mange buzz-ord rundt om, som bærekraft, sirkulærøkonomi, innovasjon og grønn framtid. Også har vi handlingens tiår, som nettopp har startet. Fine ord, men hvordan smaker de? Sånn helt bokstavelig. Montasjen arrangerer en smakstest av insekter, som er en del av alle "buzzene".

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Smakstest

Tid og sted

30. jan. 2021, 13:00 – 14:05

Digitalt

Om arrangementet

Insektverdenen er utvilsomt en uutnyttet matressurs, og i dette arrangementet vil du få bli litt kjent med "buzzen", insektet siriss. Du vil få et utvalg smaksprøver med garantert små klimafotavtrykk! Dette er en lett og artig bli kjent med insekter dag, du får høre litt om Montasjen og det blir en smakstest.. Som takk for at du svarer på noen spørsmål underveis, vil du få et gavekort verdi 200kr!

Fremtidens matgleder vil være preget av at vi sammen har gort et realt bærekraftsløft, aktivt arbeidet for sirkulære og grønnere  måter å produsere mer mat på, og insekter anses som å være en positiv brikke i flere ledd av dette felles store bærekraftsløftet.  Insekter er “ekstremt effektive” til å omdanne maten de lever av til spiselig kjøtt, sier FN’s matvareorgan, Food and Agriculture Organisation, som hevder at vi i fremtiden med befolkningsvekst og klimautfordringer, bør se på mulighetene i insektsverdenen. Det betyr blant annet at fremtidens matgleder på en og flere måter vil inneholde det å spise insekter.

Vi vil skreddersy arrangementet etter gjeldende pandemiske forhold. Vår felles trygghet er viktigst, og derfor står det at sted ikke er bestemt enda. 

Ønsker du å være med på å skape fremtidens smaker og prøve produkter hjemme? Da kan du melde deg på vår Workshop med insekter, som går over tre dager iløpet av våren 2021. Denne smakstesten inngår som dag 1 i Workshopen. 

Vi gleder oss til å treffe deg :) 

ALLERGENER: SKALLDYR

Billetter

Pris

Antall

Total

  • Ordinær

    0 kr

    Denne billetten inkluderer smaksprøver av insekt

    0 kr

    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet