lør. 30. jan.

|

Trondheim, sted er ikke bestemt enda

Workshop med insekter

De er proteinrike, bærekraftige og spennende! Ønsker du å være med på å sette preg på fremtidens smaker, oppgradere næringsinnholdet i hverdagsmaten og teste ut hvordan du kan lage bærekraftig mat hjemme? Da er vår workshop med insekter noe for deg!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Workshop med insekter

Tid og sted

30. jan. 2021, 13:00 – 27. feb. 2021, 20:00

Trondheim, sted er ikke bestemt enda

Om arrangementet

Insektverdenen er utvilsomt en uutnyttet matressurs, og i denne workshoppen som går over tre dager, vil du bli litt kjent med insektet siriss, du vil få prøve å kokke med insekter hjemme og du vil få satt ditt preg på fremtidens smaker. Som takk for at du deltar vil du få flax lodd og et gavekort på dag 3 verdi 300 kr. 

Dag 1 (30.jan - digitalt): Der vil du få et utvalg smaksprøver med garantert små klimafotavtrykk! Dette er en lett og artig bli kjent med insekter dag, du får høre litt om Montasjen og det blir en smakstest. Som takk for at du svarer på noen spørsmål underveis, vil du få flax lodd!

Dag 2 (11.feb - digitalt): Kort webinar med presentasjon av insektoppdrett, quiz og hjemmekokking med insekter. 

Dag 3 (27.feb- forhåpentligvis fysisk): Her skal vi gjøre noe ekstra spennende og foreløpig er det en overraskelse.

Fremtidens matgleder vil være preget av at vi sammen har gort et realt bærekraftsløft, aktivt arbeidet for sirkulære og grønnere  måter å produsere mer mat på, og insekter anses som å være en positiv brikke i flere ledd av dette felles store bærekraftsløftet.  Insekter er “ekstremt effektive” til å omdanne maten de lever av til spiselig kjøtt, sier FN’s matvareorgan, Food and Agriculture Organisation, som hevder at vi i fremtiden med befolkningsvekst og klimautfordringer, bør se på mulighetene i insektsverdenen. Det betyr blant annet at fremtidens matgleder på en og flere måter vil inneholde det å spise insekter.

Sammen skaper vi fremtidens bærekraftige og næringsrike smaker!

Vi vil skreddersy arrangementet etter gjeldende pandemiske forhold. Vår felles trygghet er viktigst, og derfor står det at sted ikke er bestemt enda. 

Vi gleder oss til å treffe deg :) 

ALLERGENER: SKALLDYR

Billetter

Pris

Antall

Total

  • Workshop

    0 kr

    Denne billetten inkluderer smaksprøver av insekt, produkt til hjemmekokking og en overraskelse.

    0 kr

    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet